Här får du följa med på en spännande resa in i en exotisk värld, nästan som att åka på en riktig safari. Bara det att här kan du även vinna pengar. Grafiken i spelet kan vara en av de bästa som kommit den senaste tiden och det gör att spelet blir om möjligt ännu mer spännande. Dessutom kan du alltså vinna en hel miljon på att spela denna härliga spelmaskin online.

Spelet har alltså en design som består av olika djur man kan förväntas hitta i Afrika på savannen och i djungeln. Dessutom verkar det som att alla medverkande i spelet håller på med sport av något slag. Spelet är utvecklat av ett av de största företagen på marknaden nämligen NetEnt och är enastående snyggt utfört med både ljud och grafik. Här får man se massor av djur, allt från lejon och noshörningar till giraffer och apor. Det är ett spel med fem hjul och det går att vinna på flera olika kombinationer. Till sitt utseende liknar den förutom det tydliga temat, de flesta andra spelmaskiner som kommer från NetEnt. Det finns på fem hjul hela 20 vinstlinjer och man väljer själv hur många man vill spela på. För att ha chans på jackpottvinsten måste man såklart spela med maxinsatsen. I spelet finns det fyra olika nivåer på insats och vidare bestämmer du hur högt värde mynten du satsar ska ha. Man kan välja mellan flera olika nivåer, allt från 20 öre till fem kronor.

När du spelar Jungle kommer du att upptäcka att det finns flera olika spännande och trevliga specialsymboler. Dessa symboler kan, om du får upp dem i spelet, ge dig större chans till vinst och ge dig fler vinnande kombinationer. Det finns en så kallad wild-symbol som ser ut som en guldfärgad pokal och den kan ersätta alla andra symboler, den fungerar alltså som en joker. Den enda symbolen som den inte kan ersätta är den som man kallar för scatter. Dessutom är det så att om en sådan wild-symbol ingår i en vinnande kombination så kommer din vinst att bli dubbelt så stor. Får du fem stycken av dessa gyllene pokaler på ett spin så ger bara det en jättevinst på upp till 50 000 kronor. Så har vi det som kallas för scatter-symbol i spelet, den ser ut som en guldmedalj man kan vinna i olika sporter. Får man två sådana så kommer din insättning att dubblas. Får man då flera av den så kommer din insats att kunna bli till maxinsatsen om du har tur. Dessutom så är det så att om du fått tre eller fyra av denna scatter-symbol så innebär det att du har aktiverat den funktion i spelet som gör Jungle så unikt och roligt. Nämligen det man här kallar för ”Pick win”, en form av bonusspel. Då kommer du att få träffa en härlig karaktär som är en krokodil vid namn Jeff och han kommer sedan att bli din domare och du får välja mellan en okänd kontantvinst eller en omgång gratis spins. Alltså kan du vinna allt från några enstaka kronor till flera hundra eller välja att spela en gratis omgång.