Mega Fortune är ett slotsspel som ger dig möjligheten att vinna just en ”enorm förmögenhet”. Sällan har spelmaskiner online en så stor jackpot så ofta som just Mega Fortune och allt i spelet anspelar på just detta. Från grafik och design till ljud, symboler och självklart vinstplanen. Ibland kan jackpotten på detta spel ligga på så mycket som 50 miljoner kronor. Vanligast är dock att de ligger på runt 10 miljoner men det är ju verkligen inga småpengar det heller.

När du spelar detta härligt spännande spel får du lyssna till en skön bakgrundsmusik med loungekänsla, något som bidrar till den känsla av lyx spelet ger. Självklart ökar musikens tempo inuti bonusspelen eftersom att det då är extra spännande! Ordet lyx innebär ju självklart olika saker för olika människor, det beror både på vem man är och var i livet man är. Något som är lyx för dig kanske inte är det för din granne. Men när det kommer till spelet Mega Fortune har man satsat på att du ska relatera till det som generellt anses lyxigt. Alltså; dyra pråliga smycken, klockor, bilar som är riktiga vrålåk med mera. Riktigt mycket bling helt enkelt. Dessutom kan man som spelare alltid ha koll på var jackpottvinsterna ligger på skalan under tiden man spelar. Dem kallas för Mega, Major och Rapid och summorna stiger hela tiden tills någon lyckas vinna.

Så är spelet uppbyggt

En av de största anledningarna, förutom de stora jackpottvinsterna, som gjort detta slotsspel så populärt måste vara alla roliga extrafunktioner. Du hittar allt från wild-ersättningar till freespins och mynt med så kallade scattervinster. Men självklart är det bonusspelet med den trippla jackpotten som lockar. När man spelar så finns det fem hjul att snurra i tre rader, det ger dig hela 25 olika vinstlinjer och varje gång någon startar ett nytt spel någon stans i världen så ökar jackpottsummorna. Eftersom att det är så många som spelar detta spel förstår du kanske nu just hur snabbt jackpottsummorna kan öka också. I Mega Fortune kan man dessutom spela så mycket som 25 insatslinjer på hela 4 nivåer om du vill göra maxsatsningar. Så vad innebär då egentligen alla de extrafunktioner som finns i spelet? Om man aldrig spelat slotsspel förut kan det verka riktigt krångligt att hålla reda på allt. Därför ska vi självklart gå igenom hur det fungerar i just det här spelet nu;

När man får en så kallad wildersättning så innebär det att symbolen för wild ersättar alla de andra symbolerna i spelet med undantag för de symboler som är till för bonus och scatter. När det gäller scatter så fungerar det så att om du får upp fler än tre symboler för det så kommer freespins att aktiveras och du får då extraspel som spelas med samma insats som du hade när dem aktiverades. Med freespins kan du gångra din vinst med allt från 1 till 5 gånger. Får man i spelet fler än två stycken scattersymboler i freespins så får du ännu fler freespins. Det innebär att du kan ha turen att vinna massor av extraspel där du alltså kan öka din vinst enormt mycket. Så prova Mega Fortune, du kommer inte att ångra dig!